Extended Network Banners

Sunday, July 31, 2011

awak . kite sedeyyh :'(


awak kite sedehh :(
awak .awak tao tak kite sedehh sngat :'(
awak sekarang laen sngat same saye . hmm
saye rindu kat awak sngat tao .
awak tao takk . dri semlm kite excited nak jmpe same awak ..
rindu nye hati ni at awak :) . 
tapi hari ni .umm .
kite asyik tnye je bile lah awak nak smpai sni nye .
kalau awak smpai .saye nak awak jmpe saye dulu :)
tapi .. umm . awak baru nak bertolak mlm ni ..
dah lahh tak text saye bgtao yang awak bertolak mlm ni .
eee !! geram nye ! haa .kan dah gadohh ! :(


awak tahu tak . kite dah berubah :)
semuanye untuk awak tao .
kite dah tak curang dah .kite setia tao . hee 
sekarang saye top4 . saye text awak je tao .
mane text boy laen dah .. haa .kite ikhlas ni tao berubah :)
sebab baru sekarang saye pk .
sampai bile saye nak curang -.tak gune saye buat semua too .
sebab saye tahu satu hari nnti .saye akan kne balek :)
awak dngar tak .kite buat ni semua demi kebaikan hubungan kite tao :)

kalau boleh kan wakk .kite nak kawen ngan awak je .
takk nakk orang laen daahh :(
sebab saye percaye dekat awak sorng je . hehe
boleh kan awak ? awak pun ade jnji kan dengan kite kn? hhehe
saye tnggu awak masuk meminang kite .
bile saye dah abehh sekolah nnti .kehkehkeh
saye nak awak sorng je jage kite tao .
saye nak jadi isteri mithali awak . c(:

awak.awak .. kite rindu awak sesngt .
awak tao tak semlm kite snggop tido lewat tao .
sebb nak spend time dngan awak je smlm.
awak tao tak semlm kan .
kite putus kawan dengan semua boy yang tnggu saye tao :)
haa . semua demi CINTE kite . hehhe 
awak jangan tinggal pyqa tao .
pyqa sayang same awakk lahh .
saye bukan nak tuduh2 awak mcm2 .
tapi . saye takot je awak .. umm
sorry buat awak marahh :')
saye sayang same awak sorang je .
TERIMA KASEH AWAK . :')

Friday, July 15, 2011

It's okaaaaayy :)
Next time mesti boleh punyaa :]
Jangan down.
Sayaaaaaaaaaaaaaang DELIMA ...! <3