Extended Network Banners

Sunday, July 31, 2011

awak . kite sedeyyh :'(


awak kite sedehh :(
awak .awak tao tak kite sedehh sngat :'(
awak sekarang laen sngat same saye . hmm
saye rindu kat awak sngat tao .
awak tao takk . dri semlm kite excited nak jmpe same awak ..
rindu nye hati ni at awak :) . 
tapi hari ni .umm .
kite asyik tnye je bile lah awak nak smpai sni nye .
kalau awak smpai .saye nak awak jmpe saye dulu :)
tapi .. umm . awak baru nak bertolak mlm ni ..
dah lahh tak text saye bgtao yang awak bertolak mlm ni .
eee !! geram nye ! haa .kan dah gadohh ! :(


awak tahu tak . kite dah berubah :)
semuanye untuk awak tao .
kite dah tak curang dah .kite setia tao . hee 
sekarang saye top4 . saye text awak je tao .
mane text boy laen dah .. haa .kite ikhlas ni tao berubah :)
sebab baru sekarang saye pk .
sampai bile saye nak curang -.tak gune saye buat semua too .
sebab saye tahu satu hari nnti .saye akan kne balek :)
awak dngar tak .kite buat ni semua demi kebaikan hubungan kite tao :)

kalau boleh kan wakk .kite nak kawen ngan awak je .
takk nakk orang laen daahh :(
sebab saye percaye dekat awak sorng je . hehe
boleh kan awak ? awak pun ade jnji kan dengan kite kn? hhehe
saye tnggu awak masuk meminang kite .
bile saye dah abehh sekolah nnti .kehkehkeh
saye nak awak sorng je jage kite tao .
saye nak jadi isteri mithali awak . c(:

awak.awak .. kite rindu awak sesngt .
awak tao tak semlm kite snggop tido lewat tao .
sebb nak spend time dngan awak je smlm.
awak tao tak semlm kan .
kite putus kawan dengan semua boy yang tnggu saye tao :)
haa . semua demi CINTE kite . hehhe 
awak jangan tinggal pyqa tao .
pyqa sayang same awakk lahh .
saye bukan nak tuduh2 awak mcm2 .
tapi . saye takot je awak .. umm
sorry buat awak marahh :')
saye sayang same awak sorang je .
TERIMA KASEH AWAK . :')

Friday, July 15, 2011

It's okaaaaayy :)
Next time mesti boleh punyaa :]
Jangan down.
Sayaaaaaaaaaaaaaang DELIMA ...! <3

Wednesday, June 8, 2011

about me ..!


\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/’̿’̿
just forget it..
simple but nice..


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akuh SUKE , SAYUNK , RINDU , CHENTA hanya untok MU . . .
akuh mdah untk MENYAYANGI sseorg . . .
tp akuh TA mudah jatoh chenta . . . :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♫`•.¸¸.•´´•:*´¨`*:•.• ´´¯`•♫

╔══╗ ♥ ♫ ♥
║██║ ♫ ♥ ♫ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
║(O)║♥^^
╚══╝

█ ▄ █ ▄ ▄ █ ▄ █ ▄

* MUSIC IS MY LIFE ..! :)

(▒)(▒)_______███☼███____(▒)(▒)
(▒)(█)(▒)__ ███_☼██████
_(▒)(▒)___██____████████
_________██____███▒▒▄▒▒
__________██____█▒▒▒▒▒▒
___________██____ █▒▒▒♥___(▒)(▒)
____________██_____▒▒____(▒)(█)(▒)
__________ __██____▒▒______(▒)(▒)
_____________██__▓▓▒▓_______█
________██__██ ▓▓▓▒▒▒▓____█
_(▒)(▒)___███_ ▓▓_▓▓▓▓▓___█
(▒)(█)(▒)______▓▓__▓▓▓▓▓___█
_(▒)(▒)_____ _▓▓__▓▓▓▓▓___█___█
___________ ▓▓___▓▓▓▓_▓___█_█
__________ ▓▓___▓▓▓▓__▓▓__█
_________ ▓▓___███☼█__▓▓__█
___♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥ __▓▓_█
___ ♥▒♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒♥__▒▒▒
____ ♥▒♥▒▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒____█
______ ♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒♥__█
________ ♥▒▒♥▒▒♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒♥
___________♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒
_______________▓▓_▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓
(▒)(█)(▒)_______▓▓_▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓
_______________▓▓_▓▓
_______________▓▓▓▓
_______________▓▓▓
______█████████
________██____██
______█☼█____██
______█_______██
______________█☼█
______________██__█▄

*I ♥ shopping wif my kazen..! 

.....♥#########♥
.....♥#############♥
...♥###############♥
..♥#################♥..................♥###♥
..♥##################♥..........♥#########♥
....♥#################♥......♥#############♥
.......♥################♥..♥###############♥
.........♥################♥################♥
...........♥###############################♥
..............♥############################♥
................♥#########################♥
..................♥######################♥
....................♥###################♥
......................♥#################♥
........................♥##############♥
...........................♥###########♥
.............................♥#########♥
...............................♥#######♥
.................................♥#####♥
...................................♥###♥
.....................................♥#♥
.......................................♥
.......................................♥
.....................................♥
...................................♥
.................................♥
..............................♥
............................♥
.........................♥
......................♥
..................♥
.............♥
.........♥
......♥
....♥
......♥......................♥...♥
..........♥.............♥............♥
..............♥.....♥...................♥
...................♥.....................♥
................♥......♥..............♥
..............♥.............♥....♥
.............♥
...........♥
..........♥
.........♥
.........♥
..........♥
..............♥
...................♥
..........................♥
...............................♥
.................................♥
.................................♥
..............................♥
.........................♥
..................♥
.............♥
.....♥
...♥
.♥.............................♥....♥
♥..........................♥...........♥
.♥......................♥................♥
..♥...................♥..................♥
...♥....................................♥
.....♥................................♥
........♥.........................♥
...........♥...................♥
..............♥..............♥
..................♥.......♥
.....................♥..♥
.......................♥

´´´´´´´´´´´´´$?¢¶o?¶7´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´?¶??¶¢o7´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´7?7o7o$´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´?¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´¶¶$¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´$?¶¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´¶¶$¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´¶??¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´¶¢¶¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´¶¢$¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´1¶¢¶¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´1¶¢¶¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´?¶o¶¶¢´´´´´´´´´´´´´
´?¶¶¶¶´´´´´´´?¶7¶¶$´´´´´´´´´´´´´
´¶¶$¶¶´´´´´´´$¶o¶$$´´´´´´´´´´´´´
´¶¶??¶´´´´´´´?¶?¶¶¶´´´´´´´´´´´´´
´¶¶??¶¶´´´´´´¢$¢¶¶?´´´´´´´´´´´´´
´?¶$?$¶¢´´´´´$¶o?¶¶´´´´´´´´´´´´´
´1¶¶??¶¶o´´´´o?o¶¶¶´´´´´´$¶¶¶?´´
´´¶¶???¶¶¶¶¶¶$?o$?¶´´´´´?¶7´?¶´´
´´´¶¶?$¶´¢¶¶¶¶¶1¶¶¶´´´´´¶¶´´¶¶´´
´´´?¶$$¶´´´´´?$o¶$¶´´´´¶¶o´´¶o´´
´´´´¶¶$¶¶´´´´¶¶$¶¶¶¶¶¶¶¶´´´7¶´´´
´´´´´¶¶$¶o´´´1777177¢o1´´´´¶o´´´
´´´´´´¶?¶¶´´77´´o´´´´´´´´´¶¶´´´´
´´´´´´¶?$¶$1¶¶¶¶¶¶¶¶71´´´¶¶´´´´´
´´´´´´¶??¶¢´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´
´´´´´1¶??¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶7´´´´¶o´´´´´
´´´´7¶¶?$¶´´o???¶¶¶¶´´´7´¶o´´´´´
´´´o¶¶??¶¶´´??´´´´´´´´1?$¶¶o´´´´
´´1¶¶??¶¶o´1¶¶¶¶¶¶¶¶1´´´´¶?¶¶´´´
´´¶¶???¶?´´´´´´´$$¶¶´´´´´´´´¶¶´´
´?¶$??$¶´´´´17´´7´´´´´´´´´´´7¶?´
´¶¶???$¶´´´´´o1´o´11´´´´´´´´´¶¶´
´¶¶????¶?´´´´´´´1´´´´´´´´´´´´7¶´
´¶¶????$¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´po
´¶¶?????????$$$?$$$?$??¶¶¶¶7op
´?¶¶???????$$¢?$¶1¶$$¶?¶1$¶¶;´
´´?¶¶¶$????$??¶¢¶o?$$$?$$$$$



_▒▒▓▓▒▒
__▒▓▓▓▓▓▒▒
_▒▓██████▓▓▒▒▒
_▓██████████▓▓▓▒▒____________▒▒▒▓▓
_▓██████████▓▓▓▓▓▒▒________▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒
_▒▓██████████▓▓▓▓▓▒▒_____▒▓██▓▓▓▓▓██▒
__▒▓██████████▓▓▓██▒▒__▒████▓▓▓▓▓▓█▓▒▒
___▒▒▓███████████████_████████▓▓▓▓█▓▒
____▒▒▓▓██████████████████████████▓▒▒▒
_____▒▒▓▓█████████████████████████▓▒▒▒
______▒▒▓████████████████████████▓▒
_________▒▓██████████████████████▓▒
__________▒▓███████████████████▓▒
____________▓█████████████████▓▒
_____________▒▓████████████▓▒▒
______________▒▓██████████▓▒
_______________▒▓███████▓▒
________________▒▓█████▓▒
_________________▒▓███▓▒
__________________▒██▓▒


* AKU SETIA PD YG SATU ! * AKU PLING XSUKE DPERMENKAN 0LEH OWRG !
* AKU XSUKE 0WRG JG TEPI KEN AKU !
* AND TL0G INGT AKU BKN ''BENDA'' . AKU MANUSIE MCM K0WUNX !

Monday, March 21, 2011

~ Rimas + Bosan ~

salam..
korg da bce title tu kn ?
hurm klu korg nk taw ain bosan + rimas sgt apabila :
 - - > someone tu talam dua muka
- - >  "     lupe kawan
 - - > "     selalu kutuk membership sndiri
 - - > "    always selfish
 - - > "    yg S.S
hurm :[ maybe tu je kot..
malas la nk entry bebanyak.!

Sunday, January 9, 2011

my FweNZ!!

I LOVE MY FRIEND SO MUCH..!!
now... i want to story about my friend...
who is very kind,cute and lovely ...
ERIN - first thing i'm sorry about yesterday... that my eldest brother write about chat yesterday,...
              about the class....
p/s :
erin.. sorry la... smlm adik aq yg tulis..!! aq mse uw tlg ashraff crikn game....
sorry... sorry,... sorryy....

Saturday, January 8, 2011

about me..!!

full name : nurain syakirah bt. noor azli
age : 14 years old/2011
school : smk kompleks K.L.I.A
hobby : on9 internet
ambition : pramugari
this is my only some about my profile..
call me back later...
bye bye...
<3